За нас

Демонтаж на врати - обикновени и блиндирани Демонтаж на бойлери, котлета, тръбни инсталации Почистване на тавани, мазета и офиси Извозване със собствен транспорт на всякакви строителни отпадъци Пакетни оферти на най-добри цени!

Телефони за контакт: 0899703659 • Позвънете ни по всяко време!
ЕВТИНО изхвърля мебели - Безплатно изнася електроуреди‎

Почистване на мазета, тавани, апартаменти, къщи, дворове, складове, гаражи, покриви и много други
Почистваме всякакви обекти и помещения. Бързо, качествено, организирано и на добри цени, ние ще Ви освободим от излишният боклук. Опитайте при нас. Работим всеки ден включително събота, неделя и празнични дни. Извършваме безплатни огледи на обектите.

УСЛУГИТЕ КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ:

Почистване на строителни отпадъци, дървения, ненужни вещи и стари мебели от ТАВАНСКИ ПОМЕЩЕНИЯ, МАЗЕТА, ДВОРОВЕ
Демонтаж, почистване и изхвърляне на дограма, балатум, мокет, ламперия, паркет, дюшеме
Извозване на мебели - дивани и фотьойли, секции, шкафове, гардероби, легла, маси, столове, битови електроуреди - печки, перални, хладилници, бойлери, радиатори, строителни отпадъци, дрехи, стара покъщнина, клошарски отпадъци от АПАРТАМЕНТИ и КЪЩИ
Почистване на строителни отпадъци, всякаква дървения, стари мебели, отпадъци на бита, ненужни вещи от СКЛАДОВЕ и ГАРАЖИ
Почистване, сваляне и извозване на чакъл и др. отпадъци от ПОКРИВИ
Доставка на самосвали и контейнери
Доставка на строителни материали

Отпадъците се транспортират и изхвърлят на депо сметище. Цените за Почистване се определят в зависимост от вида и количеството на отпадъците, а така също от кой етаж се свалят и има ли асансьор. Много от старите сгради в центъра разполагат със стари и износени асансьори и живущите там не желаят да се използва поради опасения от повреди по време на нашата дейност. Тогава се налага ползването на стълбите и в случая е важен етажа от който се свалят отпадъците. Извършваме безплатни огледи на всякакви обекти и се стремим да дадем на нашите клиенти най добрите си оферти.
Ние сме готови да Ви обслужим професионално, когато имате нужда от почистване и извозване на отпадъци. В крайна сметка имаме за цел да спечелим Вашето доверие и работим съвместно занапред.


КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ?

- От вида, количеството и тонажа на отпадъците

- От кой етаж се свалят отпадъците


Разполагаме с пълен авто парк от различни по големина, обем и тонаж самосвали и контейнери.
Товарните ни транспортни средства са предназначени за извозване на всякакви битови и строителни отпадъци. Съобразяваме се с обстановката, мястото и количеството на отпадъците и според тези показатели се определя вида на транспортното средство.
Ако имате нужда от почистване на мазе, таван, двор или жилище не се колебайте да ни потърсите. Експресно и качествено, нашият екип ще съдейства за бързото разрешаване на проблема.
Телефони за контакт: 0899703659 • Позвънете ни по всяко време!

  • ok


Телефон за контакти: 0886266452

Email:riorgiev@abv.bg