Професионални къртачни услуги

Обадете ни се сега:0899703659

Полагане на унипаваж и тротоарни плочки

 • 03/05/2016 11:30
 • |
 • 0 коментара
Фирма Предлагаме професионални и качествени услуги. Независимо от вида на плочките всичките се нуждае периодично от ремонт и профилактика. Фирмата е създадена с най-голямо желание да предложим на клиентите си отлична услуга за редене на плочки. Стремежът ни е след нашата работа да не се налагат никакви интервенции и поправки за период от 5 до поне 10 години. Благодарение на професионализма и дългогодишния опит, натрупан от нашите специалисти можем да предложим качествено и най-важното дългосрочно решение на проблемите с вашите дворове,улици,алеи,или др.
1 2 3 4 5

ФИРМА ЗА РЕДЕНЕ НА ТРОТОАРНИ ПЛОЧКИ

GSM.0899703659-0899243782

е строителна фирма с богат опит в редене на тротоарни плочки, павета и бордюри с Удостоверение от КАМАРА на строителите в България пета група-отделни видове СМР

Референции и много препоръки. Фирмата дава от 5 до 10 години гаранция според зависимост от ремонтната дейност. Фирмата има професионални изпълнители за ремонтни  дейности.

Фирма  Предлагаме професионални и качествени услуги. Независимо от вида на плочките всичките се нуждае периодично от ремонт и профилактика. Фирмата е създадена с най-голямо желание да предложим на клиентите си отлична услуга за редене на плочки. Стремежът ни е след нашата работа да не се налагат никакви интервенции и поправки за период от 5 до поне 10 години. Благодарение на професионализма и дългогодишния опит, натрупан от нашите специалисти можем да предложим качествено и най-важното дългосрочно решение на проблемите с вашите дворове,улици,алеи,или др.

Ако имате нужда от строителна дейност да бъде извършена надеждно и качествено от специалисти може да расчитате на нас и да се свържете с нас. Ние ви гарантираме качество

Нашият екип ще се запознае детайлно с Вашия проблем за да изготвим индивидуални решения, които съчетават специфичен дизайн и технологии. Независимо от сложността на всеки проект, нашата цел е да установим професионални и дълготрайни взаимоотношения с клиентите си.

Link title

Link title

Link title

Link title

Полагане на павета с земновлажна замазка

Най-добре е да се редят на 5см земновлажна замазка като преди да се сложи плочката и да се причука да се полее малко циментово млекце.Много производители се навъдиха които си спестяват от цимента и ползват некачествен пясък и на 2рата зима плочките се ронят-особенно оцветените щото боята влошава качеството на цимента.Как да се познаят- гледаш плочка-цимент !!!
павета с земновлажна замазка

Полагане на павета

Етапи на реденето на павета

 1. Очертаване на избраното място за полагане на паветата.
 2. Изнасяне на излишното количество земна маса
 3. Изграждане на долен и горен носещ слой от трошен камък – фракция 0/63мм. и 0/18мм. Трамбоване на слоя.
 4. Полагане на пясъчна възглавница. Преди нейното полагане по дължина се поставят метални водачи (майки). Излишното количество пясък се премахва с помощта на мастар, до нивото на майките.
 5. Премахване на майките, запълване и изравняване на мястото, където са били поставени.
 6. Редене на паветата. За да не се наложи да се режат впоследствие е важно паветата да започнат да се подреждат под прав ъгъл. Фугата между тях трябва да  е минимум 5мм. За ограничител може да използвате бордюр.
 7. Фугирането на настилката се осъществява с пясък – фракция 0-2мм. При помитането на настилката, пясъка задължително трябва да бъде сух.
 8. Измитане на излишния пясък и поливане на паветата с вода.
Как се редят павета

Тротоарните плочки

Основно приложение на тротоарните плочки: Тротоарните плочки се използват за: тротоари, градински алеи, площади, обществени места, паркови алеи. Стандартни размери: Тротоарните плочки са основно в два размера: 30 на 30 см. и 40 на 40 см. Дебелината е в интервала

ca-app-pub-3940256099942544/6300978111

Телефон за контакти: 0899703659

Email:Skode@abv.bg 

© 2018 - 2019 Всички права запазени
Гласувай за мен в BGTop100.com
AmazingCounters.com
BGtop