Новини

( 3 Новини )
  • 22/06/2019 23:12
  • 0
ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ СОФИЯ При ремонт или реконструкции неминуемо се натрупват големи количества строителни отпадъци. В никакъв случай не допускайте грешката да ги изнесете на улицата или до контейнерите за смет – това е нарушение и подлежи на глоба от общината. Ако желаете бързо да се отървете от строителните отпадъци – екипът на кърти чисти извозва софия е насреща. Освен професионални къртачни услуги, ние извършваме и извозване на строителни отпадъци в София до лицензирано и обособено за целта сметище. Услугата извозване на строителни отпадъци предлагаме както като самостоятелна услуга, така и като част от услугата кърти чисти извозва. УСЛУГАТА ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ Услугата включва събиране на вашите строителни отпадъци, извозването и депонирането им на сметище. В цената за извозване на строителни отпадъци е включена таксата за депониране в сметище на отпадъците. Ние осигуряваме собствени чували и за отпадъците в насипно състояние – например остатъците след услугата къртене на бетон. Почистваме терена след извозването! ЗА НАС КАТО ДОСТАВЧИК НА УСЛУГАТА ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ За да можем да предлагаме максимално качествено услугата извозване на строителни отпадъци ние разполагаме със собствени транспортни средства с различен обем. При по-големи количества за извозване на отпадъци можем да ангажираме няколко камиона или микробуса – в зависимост от вида строителни отпадъци. ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ЦЕНИ НА УСЛУГАТА Цените варират според спецификата (извозване на строителни отпадъци от къща, от блок с асансьор, без асансьор и други), но ориентировъчните ни цени за почистване на строителни отпадъци са: Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. с асансьор от всички етажи – 0.40 - 0.80 лв.; Пренасяне и/или изнасяне на строителни отпадъци с чували предоставени от нас – тегло между 20 – 25 кг. без асансьор от 2-ри етаж – 0.80 лв. (по-нагоре по 0.40 лв. на етаж) Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 2 куб.м – 40 лв./курс. Извозване на строителни отпадъци с наше транспортно средство до сметище: до 2.5 куб.м – 60 лв./курс. Извозване на строителни отпадъци като част от услугата кърти чисти извозва Кърти чисти извозва е комплексна услуга, която обхваща целия цикъл от къртене на бетон, тухли, баня, почисване на терена и извозване и депониране на отпадъците.
  • 14/02/2019 14:19
  • 0
Полагане на асфалт в София – най-добри цени Една от основните и най-търсени услуги, които нашата фирма “кърти чисти извозва” ® предлага е услугата полагане на асфалт в София и то на най-добри цени за региона. Разполагаме със собствена техника за полагане на асфалт и квалифицирани за това служители. Ние предлагаме: полагане на асфалт на пътища, полагане на асфалт на частни алеи, полагане на асфалт на дворове, полагане на асфалт на паркинги, полагане на асфалт на детски площадки, полагане на асфалт на спортни съоръжения в София. Разполагаме със собствена механизация – валяци и машини за полагане на асфалт. Предлагаме асфалтиране със закупен от нас асфалт или асфалтиране със закупен от клиента асфалт. Ако имате нужда от услугата полагане на асфалт в София на най-добри цени, то Вие сте на правилното място. Гарантираме най-конкурентните цени за асфалтиране в София и областта. Полагане на асфалтова настилка цени
  • 03/05/2016 11:44
  • 0
"къртене на бетон" "къртене на баня" "къртене на подпрозорец" "къртене на плочки" "къртене на мазилка" "къртене на панел" "къртене на панелна стена" "къртене на бетонна плоча" "къртене на тухлена стена цена" "извозване на строителни отпадъци софия"

Телефон за контакти: 0886266452

Email:riorgiev@abv.bg